Közbeszerzési tenderfigyelõ szolgáltatás:

 

3 hónapos ingyenes próbaverzió

 

A T4SME nemzetközi projekt fõ célkitûzése a KKV-k közbeszerzési eljárásokhoz való hozzáférésének megkönnyítése. Tekintettel arra, hogy a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) a projekt egyik partnere, a magyar KKV-k számára is 3 hónapon keresztül térítésmentesen elérhetõ egy tenderfigyelési szolgáltatás.

 

A szolgáltatásra regisztrált KKV-k a teljes mértékben személyre szabott leválogatásokat hetente, angol nyelven, e-mail formájában kapják kézhez. A szûrési kritériumok (CPV kódok) manuálisan kerülnek kiválasztásra a fejlesztõ partner által, így maximális hatékonysággal dolgozik a rendszer. A kódok bármikor módosíthatók, bõvíthetõk. A szûrést korlátlan országra, illetve szektorra lehet beállítani.

 

A rendszer több adatbázisból válogatva állítja össze a kivonatot; a TED-bõl (Tenders Electronic Daily), az Official Journal of the European Unionból (OJEU), valamint egyes országok saját adatbázisaiból is, így a lehetõ legszéleskörûbb szûrést kapják meg a cégek.

 

A regisztráció a http://www.winningtenders.eu/new/t4sme-tender-trial/ linken, angol nyelven történik.

 

A 3 hónapos próbaverzió lejáratát követõen a magyar KKV-knek továbbra is lehetõségük lesz térítésmentesen igénybe venni a szolgáltatást a HITA Enterprise Europe Network-ön keresztül.

 

További információkért forduljon a témafelelõshöz:

 

Krima Noémi
Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA)
Enterprise Europe Network
Telefon: +36 1 872 6505
Fax: +36 1 872 6699
Mobil: +36 30 460 6650
E-mail: noemi.krima@hita.hu
Web: www.hita.hu; www.enterpriseeurope.hu