Gratis provperiod för att söka efter upphandlingar i

 

TED

 

Vi erbjuder alla våra små och medelstora företag en tre månaders gratis provperiod när det gäller att söka efter upphandlingar i EU. Alla offentliga upphandlingar i EU över ett visst belopp ska offentliggöras. Du har nu möjlighet att gratis undersöka om detta kan vara en möjlighet för ditt företag.

 

Genom att följa nedanstående länk kan du registrera dig genom att fylla i ett enkelt formulär. Du väljer själv om du vill ha e-post varje dag eller en gång i veckan med information om alla upphandlingar, som är relevanta för ditt företag. När du registrerar dig skriver du några ord om din verksamhet och beskriver dina produkter eller tjänster så att vi kan leta fram bara de upphandlingar som är relevanta för dig.

 

Vi vill göra dig uppmärksam på att sidan där du anmäler dig och informationen som du kommer att få är på engelska - liksom att den text som du skriver om din verksamhet också bör vara på engelska.

 

Denna gratisprenumeration löper på 3 månader. Du blir automatiskt avregistrerad efter 3 månader och då kommer du också att få information om vart du kan vända dig för att fortsätta med en betald prenumeration.

 

Anmäl dig till en gratis 3-månaders prenumeration här.

 

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss:

 

Enterprise Europe Network                                               Enterprise Europe Network
ALMI Företagspartner Kronoberg AB                 Europa Institutet i Västerås
Kungsgatan 10                                             Stora gatan 16
351 15 Växjö                                                722 12 Västerås  

www.almi.se/kronoberg                                  www.eiv.u.se
0470-707404                                                021-448 07 90
info.kronoberg@almi.se                                  info@eiv.u.se